«Все бесплатные объявления»

Універсальна підставка на 4 вудилища, поплавочна – дона (відео) в Киеве

Універсальна підставка на 4 вудилища, поплавочна – дона (відео)

Універсальна підставка на 4 вудилища, поплавочна – дона (відео)

ПРАЦЮЄМО! Укрпоштою та іншими кур тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. (фідерна, поплавочна, дона).
можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку куди лягає вудилище нанесений прогумований захисний шар, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна. Ціна - 490 грн. Пофарбована порошковою фарбою. Колір фарбування підставки уточнюйте. Один від одного так, мінімальний розмір в робочому вигляді: (22 см.) довжина - 57 см., при цьому дуже компактно складується маючи мінімальні габаритні розміри. Регулюється кожна ніжка (опора) по висоті. Щебянном березі і т. У нижній частині підставки кожна опора забезпечена гострим наконечником, конструкцією підставки передбачено перебування 4 вудилищ на комфортній відстані
висота регулюється - від 35 см. Продам підставки на 4 вудилища до 62 см, підставка зроблена з оцинкованого металу хорошої товщини, ширина 64 см., вага 2 кг.
це підставка для вудилища - це не род под. Довжина 54 см.
який оберігає від подряпин вудилище. Підставка на 4 вудилища міцно і надійно утримує ваші вудилища разом з клюванням,
розмір в складеному вигляді для перенесення: відправляємо в будь-який регіон новою поштою, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, підставка на 4 вудилища якісна, д.
Виключається на 100% конструкцією даної підставки не передбачено встановлення сигналізаторів клювання і свінгерів. Щоб вудилища не заважали. Компактна та стійка на відміну від пластмасових і алюмінієвих підставок для вудлищ. Що дає можливість надійно встановлювати підставку на грунті,
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Універсальна підставка на 4 вудилища поплавочна дона відео »
Это моё объявление