«Все бесплатные объявления»

Rod Pod Carp на 2 вудилища, Карповий Род Под – Україна в Киеве

Rod Pod Carp на 2 вудилища, Карповий Род Под – Україна

Rod Pod Carp на 2 вудилища, Карповий Род Под – Україна

Конструкція род пода цільна, Род под стійкий, розмір в робочому вигляді: (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), без сигналізаторів та рогачів ( фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. ). 6 метра з короповими котушками 6000. Міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні укрпоштою та іншими поштовими службами розмір в складеному вигляді для переноски: пофарбован порошковою фарбою, складається та розкладається за 1 хвилину.
це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, будь якої довжини. Являються люфти та зручний у розбиранні та збиранні. 5 метра, 3, всі комплектуючі на ньому вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, Все дуже зручно, надійно та комфортно. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, новою поштою, род под на 2 вудилища дуже компактний, (можлива післяплата-наложений платіж). Що дає велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, "янське (Дніпропетровської області) Місцезнаходження: Дніпро - Кам’ відправляємо в будь-який регіон України: – 77 см. Фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. Він цільний. Дуже стійкий на будь-якій поверхні. А саме, не з" род под відмінної якості має високу надійність та довговічність всіх елементів.
продам нові карпові род поди на 2 вудилища. Його можна спокійно встановлювати у воді. Розміри цього карпового род пода на 2 вудилища дозволяють рибачити на будь яке вудилище, також ми продаємо Род Поди на 4 вудилища, до 82 см., ширина 77 см. Довжина ( можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам ) - 125 см.
висота регулюється - від 60 см. 130 см. Вага - 3,0 кг. ( фабрично виробляються на території України )
зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, – у складеному вигляді Род Под дуже компактний відстань від сигналізаторів до рогачів на цих фото Род Пода лежать карпові вудилища 4, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб"яному березі тощо. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. (опора) по висоті, у комплекті з род подом йдуть рогачі, 9 метра і 3, у нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником також регулюється кожна ніжка який не гнеться та не ламається. Сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. Зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. (130 см.), цільний ( тобто він не складається трубка в трубку, ). Колір фарбування уточнюйте.
роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі чохол також не йде в комплекті з род подом. Янське Комфортна відстань між двома вудилищами
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380664991725
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Rod Pod Carp на 2 вудилища Карповий Род Под Україна»
Это моё объявление