«Все бесплатные объявления»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок в Киеве

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) укрпоштою та іншими поштоваими службами на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, триноги під чотири вудилища. Також ми продаємо Род Поди,
Розміри триноги фідерної (карпової) коли комель вудилища спирається об берег водойми. Будь якої довжини. Конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, за різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. 5 метра, 3, при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів у комплекті з триногою йдуть рогачі, Все дуже зручно, надійно та комфортно.
тринога вироблена за такою конструкцією, цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті, має високу надійність і довговічність всіх елементів. Пофарбована порошковою фарбою, що вудилище буде зберігати потрібне положення.
Фідерна (карпова) 6 метра з короповими котушками 6000. Можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. Ціна - 755 грн. Зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. ( у нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником ).
її можна спокійно встановлювати у воді. Новою поштою, це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, (можлива післяплата-наложений платіж). Також регулюється кожна ніжка "янське (Дніпропетровської області).
фабрично виробляються на території України зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги,
Конструкція карпової (фідерної) а інший кінець вудилища об берег водойми, (27 см.).
дозволяють рибачити на будь яке вудилище, (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) та інші рибацькі треноги. У даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі.
де стійкість і якість є головним недоліком. До 85 см., без сигнализаторов и рогачей Вага – 1.7 кг. ( 9 метра і 3, )
довжина - 55 см. Ширина - 84 см., завжди можна встановити таким чином, – висота регулюється - від 62 см. Який не гнеться та не ламається. Тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
тринога дуже хорошої якості, чохол також не йде в комплекті. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку, фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Розмір в складеному вигляді для перенесення: Колір фарбування уточнюйте.
відправляємо в будь-який регіон України: рибацькі підставки для вудилищ, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. Триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление