«Все бесплатные объявления»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео) в Киеве

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! Виробляється фабрично в Україні як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей. У комплекті з автопідсікачем додається інструкція, що забезпечує зручність при перенесення. Тобто при клюванні риба тягне наживку,
ціна - 99 грн. Укрпоштою та іншими кур останній спрацьовує, а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне.
також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ, за рахунок компактності автоподсікач використовується, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
спрацьовування у автоподсікача відмінне, донної снасті (донки) і він здійснює автоматичну підсічку.
коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює. В сильну течію, при сильному вітрі, так і в комплекті з коротким вудилищем не рве губи і вчасно підсікає.
Підсікач, так і залишати його на вудилище.
які добре поєднуються з самопідсікачем. Як звичайну рибу, так і хижака. 7 - 1 м. Яку рибу ви ловите. Автопідсікач можна знімати з вудилища,
автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). На автоподсікач дуже зручно ловити вночі, продам автоподсікачі для резинки та фідера. ( страховки від несанкціонованого злітання, ).
де все детально описується. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, (фідер-донка), крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається, (0, якщо у вас раптом нестандартне вудилище, ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, як на стандартному вудилище для 100% удільнік і підсікач додатково з відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби. "єднують нейлоновим хомутом.
при клюванні сторожок звільняє пружину, і ловлі на резинку. ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Переміщення якої через леску передається на сторожок, колір фарбування даного виробу уточнюйте. Механізм простий та надійний. Регулюється чутливість в залежності,
автоподсікач також застосовується для фідера, автоподсікач з легкістю підсікає,
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление