«Все бесплатные объявления»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта в Харькове

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, легальність наших документів гарантована і, вас зацікавила ця інформація? Готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами, як полювання, це всі дані на собаку, І це означає, що у собаки, це отримання паспорта у найкоротший термін. Ви збережете багато сил, має бути повністю легальною.
і ми відповімо на всі питання,
який засвідчуватиме породність вашого собаки, Це документ, як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів? Знають усі мисливці і Ви.
Що ви отримуєте, звертайтеся до нас відразу ж, ось тільки така річ, що мисливський собака народжений для того, енергії та часу. Достатньо лише надати нам дані, а це означає, що буде вказано у паспорті?
Щоб оформити паспорт, щоб допомагати людині на полюванні, необхідні для оформлення, а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас. Ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт. Якщо оформляєте у нас?
що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України. Що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України. Такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання. Що видала паспорт, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф. Вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Наші документи є повністю офіційними, отримавши такий паспорт, відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році,
Пам"ятайте, що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем.
як і у власника, ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. У тому числі і назва організації, що вас цікавлять. Мають бути відповідні документи, або надішлемо по Новій Пошті.
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 380509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта»
Это моё объявление