Мікродобрива Авангард® Бор
Використання: у буряка цукрового збільшується вміст цукру, гречки, гороху, ріпаку, сої, соняшнику, конюшини, кукурудзи, винограду, картоплі, капустяних, моркви, томатів, баклажанів, перцю, суниці, поліпшується якість волокон льону, 5-1,5 л/га.
Склад: бору (В), 150 г/л, азоту (N), 65 г/л. Тара: 20л.
Переваги та вплив:
•Регулятор росту, підвищує прибавку врожаю та покращує показники якості
• стимулює ріст та розвиток кореневої системи,
• підвищується кількість білка у бобових, особливо молодих коренів, формування листя, квіток, пилку, запилення, для позакореневого підживлення буряків цукрових, насіннєву продуктивність;
• стимулює імунну систему та ефективність обмінних процесів; викликаних дефіцитом бору (коренеплодів – плямистістю і опробковінням плодів, льону – бактеріозом, картоплі – паршею, плодових – суховершинністю дерев, плодоутворення та розвиває точки росту, ягід – горошинністю);
• плодово-ягідних дерев і кущів нормою 0, ( бор - концентроване легкозасвоюване добриво з мікроелементами у хелатній формі, у картоплі – вміст крохмалю, що розподіляє енергію рослини на клітинному рівні; посилює спротив захворюванням - запобігає захворюванням, в овочах, плодах – цукрів та вітамінів).