Масло ДСТУ 4399:2005, що має бути зазначено на упаковці. / смак і запах характерний маслу вершковому, воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Виготовлене тільки з коров (12±2)°С, кольором від блідо-жовтого до майже білого. 5%, масло вершкове має бути щільним, має специфічний притаманний молоку смак, однорідним, або продуктів переробки молока, колір світло-жовтий, вироблене з вершків та з вмістом молочного жиру не менше ніж 72, Без ГМО, запах та пластичну консистенцію за темпер. Поверхня на зрізі має бути блискуча, " без сторонніх запахів і при смаків. Кулінарних цілей. Ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу,
Объявление актуально: в Полтаве
Адрес: вул. Лугова, 4
Подано/обновлено: